Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@21:07:08 GMT

عارف لرستانی، از جنگ ۷۷ تا قهوه تلخ! + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۴۰۱۶

عارف لرستانی، از جنگ ۷۷ تا قهوه تلخ! + فیلم

‍‍‍‍‍‍

عارف لرستانی بازیگر تئاتر و تلویزیون ایران که این اواخر مخاطبان او را با نام «بلدالملک قهوه تلخ» به خاطر می آورند در ۱۵ بهمن ۱۳۵۰ متولد شد. مرگ ناگهانی او باعث تاثر جامعه هنر شد.

به گزارش ایمنا عارف لرستانی بازیگر تئاتر و تلویزیون ایران بود. وی را با نقش‌های بسیاری به یاد می‌آوریم، اما نقشی که او را بسیار محبوب کرد «بلد» در مجموعه قهوه تلخ ساخته مهران مدیری و تکیه‌کلام «پدرسوخته» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیوگرافی عارف لرستانی

عارف لرستانی روز ۱۵ بهمن ۱۳۵۰ در کرمانشاه متولد شد.

وی فعالیت هنری را همراه با دوستان خود از تئاتر مدرسه شروع کرد.

در سال ۱۳۷۷ و هنگامی‌که دانشجوی سال سوم تئاتر بود، در جمعی به مهران مدیری معرفی شد عارف پس از آشنایی‌اش با مهران مدیری و حضور در مجموعه جنگ ۷۷ به‌صورت حرفه‌ای وارد عرصه بازیگری شد.

او کشتی‌گیر بود ولی به دلیل بازیگری کشتی را کنار گذاشت.

همسر عارف لرستانی

عارف لرستانی در با الهام ناصری، یکی از کارکنان سفارت ژاپن ازدواج کرد.

درباره آشنایی آنان گفته شد: در سال ۱۳۹۱ روزی که قرار بود عده‌ای از هنرمندان به سفر ژاپن بروند، عارف لرستانی که با الهام ناصری، یکی از کارکنان سفارت ژاپن آشنایی داشت، داوطلب شد که اطلاعات لازم را برای آنان بگیرد و چه‌بسا فکرش را هم نمی‌کرد که ادامه آن تماس به کجا می‌کشد، اما آن تماس، به دنبال خود تماس‌های دیگری را داشت و نتیجه آن شد که عارف لرستانی از الهام ناصری خواست تا با پدر و مادرش حرف بزند، وقتی برای خواستگاری بگیرد و سرانجام عارف لرستانی و الهام ناصری باهم ازدواج کردند.

درگذشت عارف لرستانی

عارف لرستانی در بامداد روز شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ به دلیل ایست قلبی در خواب درگذشت.

الهام ناصری همسر وی درباره آخرین ساعات زندگی این هنرمند دوست‌داشتنی گفت:.عارف روزهایی که کار نداشت معمولاً تا ظهر می‌خوابید. صدای نفس‌های تند عارف را حوالی ظهر شنیدم و رفتم اتاقش. گفت هوا خیلی گرمه و انگار تب‌دارم. درجه گذاشتم دیدی چیزی نیست. گفت برایم حوله خیس کن و بگذار روی سروصورتم. بدنش خیلی داغ بود اما تب نداشت. گفت معده‌ام ناراحت هست. بهش شربت دادم. یه کمی حرف زد.

ناصری در ادامه صحبت‌هایش به شروع سکسکه لرستانی اشاره می‌کند که چندساعتی ادامه داشت و قطع نمی‌شد: بعدازظهر که شد عارف گفت بریم قدم بزنیم. کماکان سکسکه‌اش ادامه داشت. همان موقع دلیل سکسکه طولانی را سرچ کردم و به نتایج عجیبی رسیدم. یکی از آن‌ها به مسائل عصبی ربط داشت و دیگری درباره بیماری‌های قلبی بود. به عارف گفتم بریم بیمارستان. قبول نکرد اما بهش گفتم که به چکاپ نیاز داری عارف در تریاژ بیمارستان عرفان مورد چکاپ قرار گرفت. قرار شد آمپولی به او بزنند که یکی از عوارضش خواب‌آور بودن بود. بعد از تزریق آمپول و به فاصله چند دقیقه سکسکه مرحوم لرستانی قطع شد. مرحوم لرستانی نزدیک به یک ساعت و ده دقیقه در بیمارستان بود.

الهام ادامه داد: من به خاطر کارم هیچ‌وقت عادت نداشتم شنبه‌ها صبح زود از خواب بیدار شوم اما آن روز ساعت ۶:۳۰ انگار کسی تکونم داد و از خواب بیدار شدم. آگاه بودم که روز تعطیلم هست. عین آدم‌کوکی‌ها از تخت اومدم پایین و رفتم بالای سر عارف. دیدم چرا همان مدلی است که دیشب او را در تخت گذاشته بودم و اصلاً تکان نخورده. نفس نمی‌کشید. به صورتش زدم و با صدای بلند صداش کردم. تنش را هم تکان دادم و دیدم دستش که روی پتو بود ول شد کنار تخت.

آن موقع فقط یک یا حسین گفتم و گویا خیلی جیغ کشیده بودم چون همسایه‌ها با صدای جیغ من آمدند. فوری به لابی من زنگ زدم و گفتم به اورژانس زنگ بزنید. هنوز یک دقیقه نشده بود که همسایه‌ها با سراسیمگی آمدند و گفتند چه شده. گفتم شوهرم نفس نمی‌کشد. زنگ زدیم اورژانس گفتند باید ماساژ قلبی بدهیم. وقتی او را داشتند ماساژ می‌دادند به من گفتند که داخل اتاق نروم چون یه مقدار ملافه خونی است. دیدم زیر سر عارف خونی شده. گفتم مگه کسی او را زده؟ گفتند تا ماساژ قلبی دادند از توی دهانش کف و خون بیرون آمده. اورژانس ساعت ۸ آمد و گفت سه‌ساعتی می‌شود که عارف فوت کرده است.

توضیحات اورژانس درباره مرگ عارف لرستانی

مرکز اورژانس در ارتباط با درگذشت عارف لرستانی اعلام کرد: ساعت ۶:۵۸ صبح شنبه ۲۶ فروردین تماسی از سوی خانواده لرستانی با مرکز اطلاعات اورژانس گرفته شد. بلافاصله نیروهای امدادی به منزل وی اعزام شدند. زمانی که نیروهای امدادی در محل حاضر شدند، وی هیچ‌گونه علائم حیاتی نداشت و تقریباً چندساعتی بود که فوت‌شده بود. همسر لرستانی به نیروهای اورژانس اعلام کرده که روز گذشته همسرش دچار سکسکه شدید و علائم قلبی شده و به یکی از بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کرده بود و گویا آمپول آرام‌بخش دریافت کرده است. هم‌چنین، همسرش اعلام کرده که لرستانی پس از ترخیص حدود ساعت ۰۱:۰۰ بامداد دچار تهوع شدید می‌شود و علائم تقریباً بهبود می‌یابد؛ اما وقتی صبح بیدار می‌شود متوجه مرگ همسرش شده و با اورژانس تماس گرفته است.

سپس اعلام شد با دستور بازپرس جنایی جسد عارف لرستانی به پزشکی قانونی منتقل می‌شود تا با کالبدشکافی علت مرگش مشخص شود.

علت مرگ عارف لرستانی

سخنگوی قوه قضائیه پس از تحقیقات، علت مرگ عارف لرستانی را این‌گونه اعلام کرد: پزشکی قانونی رسماً اعلام کرده که در اینجا قصور و تقصیری متوجه پزشک نبوده و بر اساس سکته بوده و دارویی هم که مصرف کرده در سکته‌اش بی‌تأثیر نبوده است؛ به هر جهت ازلحاظ پزشکی قانونی قصور و تقصیری متوجه پزشک معالج نبوده است

وصیت عارف لرستانی قبل از مرگ

عارف لرستانی چندی پیش از مرگش با قرار دادن تصویری از پدربزرگش عبدالحسین لرستانی در اینستاگرام خود نوشت: عبدالحسین لرستانی، پدربزرگم. مردی که در روستای سیمینه، سمت سرآب نیلوفر کرمانشاه دفن شده. من هیچ‌وقت او را ندیدم، او هم هیچ‌وقت مرا ندید. سال‌ها قبل، خیلی قبل‌تر از اینکه من به دنیا بیایم، مرده بود. بااینکه هیچ‌وقت همدیگر را ندیدیم، دلم می‌خواهد وقتی مردم کنار او در روستای سیمینه دفن شوم، احساس می‌کنم کنارش آرام خواهم بود.

خیال مردن ندارم، اما مرگ خبر نمی‌کند.

خاکسپاری عارف لرستانی

پیکر عارف لرستان صبح روز ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ بنا بر وصیت خودش در روستای سیمینه سرآب نیلوفر، واقع در شهرستان کرمانشاه با حضور هنرمندان، بازیگران و دوستداران وی به خاک سپرده شد.

آثار عارف لرستانی

ازجمله آثاری که در کارنامه لرستانی دیده می‌شود موارد زیر است:

تلویزیون

در حاشیه (۱۳۹۳) کوچه مروارید (۱۳۹۳) شوخی کردم (۱۳۹۲) ویلای من (۱۳۹۱) قهوه تلخ (۱۳۸۹) مرد دو هزارچهره (۱۳۸۸) خسته‌دلان ۹۰ شب ببخشید شما جنگ ۷۷ (۱۳۷۶)

سینما

شام عروسی (۱۳۸۴) انتخاب (۱۳۸۳) معادله (۱۳۸۲) مانی و ندا (۱۳۷۹) عارف لرستانی در جنگ ۷۷ مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 عارف لرستانی در قهوه تلخ مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

کد خبر 408833

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عارف لرستانی علت مرگ عارف لرستانی درگذشت همسر عارف لرستانی عارف لرستانی عکس عارف لرستانی سریال قهوه تلخ مهران مدیری و عارف لرستانی جنگ ۷۷ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عارف لرستانی عارف لرستانی روستای سیمینه مرگ عارف لرستانی عارف لرستانی اعلام کرده پزشکی قانونی مهران مدیری قهوه تلخ علت مرگ هیچ وقت جنگ ۷۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان

‌می‌گویند یک بار به فارسی سخن گفته بود: هر که درم اندوزد، جزایش دوزخ باشد. ایرانیان نیز این جمله فارسی امام را یادداشت کرده بودند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امام جعفر ابن محمد (ع) در صد و سی و ششمین سالروز ولادت پیامبر (ص) در شهر مدینه به دنیا آمد. پدرش امام محمد باقر (ع) و مادرش اسما ام‌فروه بود.
۱۲ ساله بود که پدربزرگش امام سجاد (ع) به دست امویان به شهادت رسید. از سنین نوجوانی به واسطه نقل روایات صحیح از پیامبر در میان مردم به صادق، فاضل و طاهر لقب گرفت. نوشته‌اند که او مردی کوتاه قد، دارای مو‌هایی سیاه و پرپشت، بینی بلند و صورتی سفید و خالی بر گونه بوده است.
امویان اساسا حکومتی نژادپرست بودند و اقوام غیرعرب را تحقیر می‌کردند. در این میان ایرانیان دودسته شدند. عده‌ای دنبال درگیری مسلحانه با امویان رفتند. در این تاریخ زید ابن سجاد (ع)، عموی امام صادق و پسرش یحیی با حمایت ایرانیان قیام کردند. هر دو شکست خوردند. سر زید در کوفه از تنش جدا شد و یحیی نیز در خراسان و حوالی افغانستان کشته شد.
تعداد زیادی از ایرانیان نیز به پیروی از امام صادق (ع) تلاش کردند از طریق افزایش علم و آگاهی مبارزه کنند. نوشته‌اند امام ششم، ۳۷۵۰ شاگرد داشت که اکثر آنان ایرانی بودند و برای او سوغاتی ایرانی می‌آوردند. حضرت صادق (ع) در حدیثی گفته بود: پشت کردن مردم عرب به قرآن تحقق یافت و خداوند به جای آن‌ها ایرانی‌ها را فرستاد. آن‌ها نیز از جان و دل اسلام را پذیرفته‌اند.
می‌گویند یک بار به فارسی سخن گفته بود: هر که درم اندوزد، جزایش دوزخ باشد. ایرانیان نیز این جمله فارسی امام را یادداشت کرده بودند.
از شاگردان ایرانی بزرگ امام صادق (ع) می‌توان به جابر حیان اشاره کرد که در خراسان به دنیا آمد و در ایلام از دنیا رفت. غربی‌ها او را پدر علم شیمی و با نام Geber می‌شناسند. او آنقدر تحت تاثیر امام بود که در ابتدای تمام مطالبش نوشته است آن‌ها را از استادش جعفر صادق آموخته است.
ثابت ابن دینار، ابوحمزه که بیشتر با دعای ابوحمزه ثمالی او را می‌شناسیم، زرارة ابن اعین و عمران ابن عبدالله اشعری که اهل قم بود از دیگر شاگردان ایرانی امام صادق (ع) بودند. امام ششم، فقه مدون شیعه را بنیان گذاشت و شاگردان او را در سرتاسر بلاد اسلامی با نام جعفری می‌شناختند.
شاعران و عارفان بزرگ ایرانی، چون عطار نیشابوری و بایزید بسطامی نیز خود را مرید و پیرو جعفر ابن محمد (ع) می‌دانستند.
عطار نیشابوری در کتاب مشهور خودش، تذکرة‌الاولیا نوشته است: «آن سلطان ملت مصطفوی، آن برهان حجت نبوی، آن عامل صدیق، آن عالم تحقیق، آن میوه‌ی دل اولیاء، آن جگرگوشه انبیاء، آن ناقد علی، آن وارث نبی، آن عارف عاشق، جعفر الصادق رضی الله عنه.
گفته بودیم که اگر ذکر انبیاء و صحابه و اهل بیت کنیم کتابی جداگانه باید ساخت. این کتاب شرح اولیاست که پس از ایشان بوده‌اند. اما به سبب تبرک به صادق ابتدا کنیم.
اگر تنها صفت او گویم به زبان و عبارت من راست نیاید که در جمله علوم و اشارات و عبارات بی‌تکلف به کمال بود و قدوه جمله مشایخ بود و اعتماد همه بر وی بود و مقتدای مطلق بود. هم الهیان را شیخ بود و هم محمدیان را امام و هم اهل ذوق را پیشرو و هم اهل عشق را پیشوا، هم عباد را مقدم هم زهاد را مکرم. هم صاحب تصنیف حقایق و هم در لطایف تفسیر و اسرار بی‌نظیر بود.»
عارف نامدار ایرانی بایزید بسطامی نیز از قرار معلوم مرید و شاگرد امام صادق بوده و در مدینه خدمت ایشان رسیده است. عطار در کتاب خودش می‌گوید امام صادق (ع) پس از مدتی که بایزید مراتب کمالات عرفانی را نزد او به اتمام رساند او را به بسطام بازگرداند و به دلیل علاقه‌ای که به بایزید داشت یکی از پسرانش به نام محمد را نیز همراه او فرستاد. محمد در بسطام زودتر از بایزید درگذشت و بایزید بسطامی وصیت کرد پیکر او را در صحن امامزاده محمد به خاک بسپارند.
در اواخر عمر امام صادق، به دستور منصور دوانیقی خانه امام را آتش زدند و کمی بعد در شوال سال ۱۴۸ امام صادق از این جهان کوچ کرد. مورخان شیعه و سنی اطلاعات دقیقی از شهادت او ثبت نکرده‌اند و به همین علت برخی از علمای بزرگ شیعه، چون شیخ مفید معتقدند ایشان وفات کرده و به شهادت نرسیده است. ایشان به دلیل سن طولانی‌اش به شیخ‌الائمه مشهور است.

دیگر خبرها

  • عارف غلامی در یک‌قدمی سهمیه اروپایی
  • شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان
  • عارف غلامی در یک قدمی سهمیه اروپایی
  • عارف غلامی به بازی حساس رسید
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • ثبت نام ۶۲۳۸ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • فوت‌وفن پخت املت قهوه‌خانه‌های دربند
  • (ویدئو) فوت‌وفن پخت املت به سبک قهوه‌خانه‌های دربند